Állóképesség fejlesztés - itt az AirBike nevű légturbinás kondigép

Egyre többen kezdik megkedvelni az AirBike légturbinás kondigépét. Legfőképpen azok a személyek részesítik előnyben, akiket már nem elégít ki az úgynevezett hagyományos kondigép és azok választják ezt a sporteszközt, akik növelni szeretnék az állóképességüket.
Állóképesség fejlesztés - itt az AirBike nevű légturbinás kondigép, edzőgép

Mitől mást az AirBike?

Az AirBike teljesen más, mint egy hagyományos szobakerékpár vagy fitness kerékpár, mivel a klasszikus szobakerékpár nem alkalmas a felsőtest átmozgatására, hiszen csak a lábunk mozog, ahogy tekerünk. Ezzel szemben az AirBike vagy más néven, légturbinás crossfit edzőgép, teljesen eltér a hagyományos szobabiciklitől már a szerkezetében is.

Az egyik leglátványosabb eltérés az óriási központi ventilátor vagy turbina, amely a lendkereket helyettesíti. Ez a turbina a pedálokkal és a markolatokkal is össze van kötve. Edzés közben így nem csak a lábaidat használod, hiszen az alsó végtagjaiddal hajtod meg a kondigépet, hanem a két karodat is, mivel ezekkel a végtagjaiddal viszont erőből kell tolnod és húznod is. Minél keményebben tolod és hajtasz, annál erősebb ellenállásba ütközöl.

Mire számíthatsz, ha AirBike edzőgépet használsz?

Az AirBike rendszeres használatának számtalan előnye létezik. Amellett, hogy minden egyes alkalommal kemény edzésre számíthatsz és alaposan meg fogsz izzadni, más előnyökkel is számolhatsz. Mutatjuk, melyek ezek!

Most megszabadulhatsz a fölösleges kalóriáktól

Az AirBike edzés egy remek kalóriaégető edzés, hiszen a fitness sporteszköz alaposan átmozgatja az egész testedet. Nem csak a kalóriáktól szabadulhatsz meg edzés közben, hanem a súlyfeleslegednek is búcsút inthetsz.

Szinte minden izomcsoportodat átmozgatja az AirBike

Az AirBike-ot azért is kedvelik jobban, mint a klasszikus szobakerékpárt, mert nem csak az alsó testet, a lábakat mozgatja meg, hanem a felsőtestet, a két kart is. Az AirBike lehetőséget ad egy sokkal intenzívebb edzésre és ezt már néhány edzés után is érzékelni fogod. Nem csak a két karod lesz izmosabb, de a felsőtest más izmai is aktívan részt vesznek az edzésben, úgy, mint a mell - és a hát izmai.

Az ízületeid védve lesznek

Amellett, hogy az AirBike egy kemény edzést biztosít számodra, az ízületeid maximális védelmet élvezhetnek. Egyrészt azért, mert bármikor könnyíteni tudsz az edzésen, másrészt a tekerés nagyon megkíméli az ízületeket, hiszen itt a mozgás folyamatos és ütközésmentes.

Nyáron is élvezetes ezzel az eszközzel az edzés

Az AirBike ventillátora kellemes légáramlatot biztosít a legnagyobb melegben is. És minél nagyobb a ventilátor, annál nagyobb lesz a légáramlás.

Kiknek javasolható a használata?

Az AirBike szinte bárkinek javasolható, akinek fontos az egészséges élet, és akinek valamilyen célja van az edzéssel. Javasolható azoknak is, akik hatékonyan szeretnék erősíteni a testüket. Akik nem csak a felső, vagy nem csak az alsó testrészükre koncentrálnak, hanem fontosnak tartják az egész test átmozgatását.

Azok is elégedettek lesznek az AirBike fiteness géppel, akik szeretik az intervallumos edzést és azok sem fognak csalódni, akik zsírégetés céljából szeretnék használni vagy éppen az egyik legfontosabb célkitűzésük az ellenállóképesség növelése.

Kapcsolódó cikkek

Nu Skin - kozmetikumok!

Valódi növényi összetevők a kozmetikumokban

Mi az etnobiotika? Erre adjuk meg a válaszokat!

Ismerjük meg Bicsérdy Béla életreformer különleges életét

Ismerjük meg Bicsérdy Béla életreformer különleges életét

Bicsérdy Béla a 20. századi magyar társadalomtörténet egyik legkülönlegesebb, valamint legrejtélyesebb alakja.

Így él egy vegán

Kik azok a vegánok?

A cikkben közelebbről is bemutatjuk, hogy milyen is a vegánok étrendje.