Stabilitás és komfort kivehető fogpótlással is

Sokaknál előfordul, hogy különféle okokból nincs lehetőség az elvesztett fogak pótlására olyan módon, ahogy a páciens szeretné. Ilyenkor kerül szóba a kivehető fogpótlás mint lehetséges alternatíva.
Stabilitás és komfort kivehető fogpótlással is

Magas minőségű fogpótlás megfizethető áron

A Dent-A-Lux fogászat már két évtizede működik Kecskemét belvárosában. A minőség centrikus hozzáállást jól jelzi, hogy a világ első számú fogimplantátum és prémium fogpótlást gyártó cégének, a Straumann-nak 2013 óra a kiválasztott referencia rendelője. Dr. Kőhalmi Tamás fogorvos célja egy olyan fogászati rendelő megalapítása volt, ahol a páciensek világszínvonalú ellátásban részesülhetnek, magas minőségű alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eszközökkel és eljárásokkal biztosítva ezt, megfizethető áron. A 27 éves szakmai tapasztalat mellett a kiemelkedően magas garancia is biztosíték arra, hogy a Dent-A-Lux rendelőjében világszínvonalú fogászati kezelésben lehet részünk.

Azoknál a pácienseknél ahol a rögzített fogpótlás nem megoldható, más kezelésre van szükség. A kivehető fogpótlás alapvetően két csoportra osztható, a részleges és a teljes fogpótlásra. Az új anyagok és eljárások hozzájárulnak ahhoz, hogy a kivehető fogpótlások bármelyikéről legyen is szó a minőségi elvárásoknak köszönhetően ma már ezek a fogpótlások olyan magas esztétikai szintűek, hogy a látványuk a természetes fogakéval vetekszik. Ma már a modern és korszerű kivehető műfogak megfelelő stabilitást és komfortot kínálnak a viselőjüknek. A modern, ún. micromechanikai rögzítő elemeknek hála a fogpótlás stabil és a külső szemlélő számára teljesen természetesnek tűnik.

Kapcsolódó cikkek

Tényleg fél évente kell fogorvoshoz járni?

Tényleg fél évente kell fogorvoshoz járni?

A legtöbben tisztában vannak vele, hogy még akkor is rendszeresen érdemes fogorvosi vizsgálatokra járniuk, ha nincs semmiféle panaszuk.

Fogorvosok: minden második embernek vannak fogproblémái

Fogorvosok: minden második embernek vannak fogproblémái

A fogorvosok állítják, hogy minden második ember küzd valamilyen fogproblémával.

Száraz száj: Mi okozza, és miért veszélyes?

Száraz száj: Mi okozza, és miért veszélyes?

A Xerostomia, vagyis közismertebb nevén a száraz száj egy gyakori probléma, amely a világ népességének 65%-át érinti életük során.