Fitnesslabda, jógakészlet, sportruházat – Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Fitnesslabda, jógakészlet, sportruházat – Tchibo

Az edzésekhez természetesen jól jönnek a különféle kiegészítők, amikkel szükség esetén könnyíthetünk, vagy épp nehezíthetünk a gyakorlatokon! A fánk alakú fitnesslabda remek választás a változatos stabilizációs és erőnléti gyakorlatokhoz, de az egyensúlyérzék és a különböző izomcsoportok edzéséhez is tökéletes! Speciális formája révén nem gurul el, Anti-Burst rendszere pedig biztosítja, hogy különösen nagy terhelés esetén is biztonságosan lehessen használni. A dobozban pumpát és gyakorlatokat tartalmazó posztert is találunk, így akár azonnal nekikezdhetünk a használatának!

A 3 részes jógakészlet szintén ebbe a csoportba tartozik, hiszen mind könnyítésként, mind nehezítésként bevethetjük a benne található két jógatéglát és a hevedert! Szükség esetén lehetővé teszi a nagy igénybevétellel járó pozíciók hosszabb kitartását, miközben a heveder a karok meghosszabbításaként segíthet a még hatékonyabb nyújtásban. A készlet lila darabjai ráadásul nem csak jógához alkalmasak, hanem például pilates gyakorlatok esetén is jól jöhetnek. a téglák és a heveder mellett pedig egy A3 méretű posztert is találunk a készletben, amely néhány gyakorlat leírásával segít a helyes használatot!
Edzés közben nem szabad megfeledkezni a folyadék pótlásáról sem, amihez a rosegold színben kapható nemesacél kulacs nagyjából 400 ml-es űrtartalmával tökéletes kiegészítő! A szénsavas italokhoz is használható eszköz szivárgásmentesen kialakított csavaros zárral készült, erős 18/10-es nemesacélból, hogy a lehető legstrapabíróbb legyen. Éppen ezért nem csak edzésekhez, hanem utazáshoz, vagy kiránduláshoz is remek kísérő lehet, ha nem forró italokat akarunk magunkkal vinni, azokhoz ugyanis nem használható – viszont a megjelenésére biztosan nem lehet panasz!

Ha már minden összeállt az edzésekhez, akkor csak a megfelelő sporttáska beszerzése van hátra, amiben kényelmesen magunkkal vihetjük az összes szükséges ruhát és eszközt! A heti ajánlatban kapható sötétszürke darab hordozópántja levehető emellett két rövidebb füle is van. Nagyméretű főrekesze cipzárral zárható, ezen belül egy kis cipzáras zseb található, kívül pedig egy kisméretű zseb áll még rendelkezésre. A maximum 10 kg teherbírású táskában épp elfér majd a ruházat és a sportcipő, így mindig felkészülten indulhatunk el a soron következő edzésre!

A hetente változó termékek mellett van állandó kínálat is a Tchibo webáruházban: a teljes sportruházat kínálatban még rengeteg ruhát és kiegészítőt találunk, hogy kellő felszereltséggel és motivációval vághassunk neki az újévi fogadalmak teljesítésének – vagy épp folytathassuk a már régóta járt sportos utat!

Kapcsolódó cikkek

7 étel, ami meghosszabbítja az életedet

7 étel, ami meghosszabbítja az életedet

Léteznek élethosszabbító táplálékok. Mutatjuk is, melyek ezek!

Újra divat a hulahopp karika

Újra divat a hulahopp karika

Elmondjuk, miért jó a hulahopp.

Fogorvosok: minden második embernek vannak fogproblémái

Fogorvosok: minden második embernek vannak fogproblémái

A fogorvosok állítják, hogy minden második ember küzd valamilyen fogproblémával.